Нашата вселена

ALLUNIX е независима модна марка, която експериментира със сюрреалистичната реалност. “ALL UNITED with the UNKNOWN (X) - Всички обединени с неизвестното (Х)" е ядрото на марката, опитвайки се да обедини едно общество, което изследва подсъзнанието си. 

Използвайки технологичен и футуристичен дизайн, ние се стремим да произвеждаме висококачествени облекла с бродерии и печат. Нашата цел е да създаваме актуални силуети, които да подчертават различни части на тялото. Илюзия - ключовата дума на марката, представена чрез сюреалистично въплъщение, манифестиращо пространството между минало/бъдеще.

Възнамеряваме да усъвършенстваме марката в посока устойчивост, започвайки от рециклирани опаковки, сертифицирани платове и приятелски настроена работна среда. Повечето от нашите висококачествени материали са подбрани със загриженост към природата. Всички процеси - от производството до продажбата са изпълнени с внимание към всеки детайл за постигане на по-голяма социална отговорност и признателност към извършените усилия.

Създатели

Марката е съвместно създадена от Джулиана Тонева и Рени Демерджиева. Техните разнообразни знания и вдъхновения се комбинират в съвременен дизайн, пригоден за експериментиращата и адаптивна жена. Всеки дизайн е създаден с емоция и посветен на приятелството и изразителността.