Политика за връщане и възстановяване на средства

ALLUNIX има 14-дневна политика за връщане, което означава, че имате право да заявите връщане на закупения от Вас артикул в рамките на 14 дни от датата на доставка.

За да отговаря на условията за връщане, Вашият артикул трябва да бъде в същото състояние, в което сте го получили, неупотребяван или неизползван, с етикети и в оригинална опаковка. Ще Ви е необходима и касова бележка или доказателство за покупка.

* Забележка: Не приемаме възстановяване на суми за gift карти.

За да започнете връщане, моля свържете се с нас на info@allunix.eu като опишете номера на поръчката и вашите имена.

Когато връщането Ви бъде прието, Ние ще Ви изпратим инструкции как и къде да изпратите Вашата пратка. Артикулите, изпратени обратно до нас без първо да поискате връщане, няма да бъдат приети.

Винаги можете да се свържете с нас за въпроси на info@allunix.eu . 

Щети и проблеми
Моля, проверете поръчката си при получаване и се свържете с нас незабавно ако артикулът е дефектен, повреден или ако получите грешен артикул, за да можем да проверим проблема и да го коригираме.

За съжаление не можем да приемем връщания на артикули от разпродажба или gift карти.

Замяна на продукт
Най-бързият начин да сте сигурни, че ще получите това, което искате, е да върнете артикула, който имате и след като връщането бъде прието, да направите отделна покупка на новия артикул.

14-дневен период за размисъл на Европейският съюз
Независимо от горното, ако стоката се изпраща в Европейския съюз, имате право да анулирате или върнете поръчката си в рамките на 14 дни, по каквато и да е причина и без обосновка. Както по-горе, Вашият артикул трябва да бъде в същото състояние, в което сте го получили, неупотребяван или неизползван, с етикети и в оригиналната си опаковка. Ще Ви е необходима и касова бележка или доказателство за покупка.

Възстановяване на средства
Ние ще Ви уведомим, след като получим и проверим заявеното връщане. След което ще бъдете уведомени дали възстановяването на сумата е одобрено. Ако бъде одобрено, сумата от покупката ще бъде възстановена автоматично по първоначалния метод на плащане в рамките на 10 работни дни. Моля не забравяйте, че обработката и отразяването на възстановената сума може да отнеме известно време на Вашата банка или компания за кредитни карти.
Ако са изминали повече от 15 работни дни, откакто сме одобрили връщането Ви, моля, свържете се с нас на info@allunix.eu.